• ΕλληνικάEnglish
Πάνω Frame [668xX]
Λογότυπο Eταιρίας [302xX]


 

Η ΕΛΜΕΧ Μονοπρόσωπη ε.π.ε  είναι μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της επεξεργασίας & εμπορίας χάρτου και συγκεκριμένα στην παραγωγή ΜΑΝΔΡΕΝ ( χάρτινων κυλίνδρων), έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της με τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της.

Τα προιόντα μας χρησιμοποιούνται  απο βιομηχανίες επεξεργασίας χάρτου-αλουμινόχαρτου, βαφεία-φινιριστήρια-πλεκτήρια υφασμάτων, κλωστοϋφαντουργίες καθώς και βιομηχανίες πλαστικών και ειδών συσκευασίας.

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Μενίδι και καταλαμβάνουν έκταση 1200 τ.μ .Το άρτια εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό της με την πολυετή πείρα και παρουσία του στον κλάδο του χαρτιού σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό επιτυγχάνει την παραγωγή προϊόντων αρίστης ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

Η εταιρεία μας διαθέτει μηχανήματα παραγωγής χάρτινων ρολλών σύγχρονης κατασκευής καθώς  και ρολλοκοπτικά για την κοπή προϊόντων στις διαστάσεις που επιθυμείτε, με πρωταρχικό της στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Σε συνδυασμό όλων αυτών έχουμε εκπονήσει και υλοποιήσει ένα επιχειρηματικό πλάνο το οποίο είναι βασισμένο στην δημιουργία ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων για το σύνολο των πελατών μας.

 
Banner
Banner
Banner